Nyt, nyt og atter nyt

Tiden går! Og hvor gerne vi end vil, så er det en af de få ting, vi ikke kan gøre noget som helst ved. Den går også uden, at vi stort set lægger mærke til det. Det gælder i vores allesammens liv, og det gælder såmænd også i vores allesammens motionscenter.

Det er efterhånden godt og vel 5 år siden vi sidst udvidede og renoverede hele Impuls. Den gamle hjemmeside var omtrent lige så gammel, og havde tjent os godt. Hen ad vejen har vi holdt lokaliteterne, faciliteterne og hjemmesiden ved lige efter bedste evne, men alligevel sker der det samme, som der sker, når vi selv er blevet 5 år ældre. Pludselig ser vi os selv i en uvant situation eller et nyt spejl, og opdager, at tiden rent faktisk ER gået. Det er den således også i Impuls. Det har vi indset, og har derfor påbegyndt en stor omgang forbedringer, renovering og nytiltag. Alt sammen til fordel for alle vores gode medlemmer.

Listen over nye ting og tiltag er lang. Ca. 1.2. lander det nye udstyr til vores frivægtsområde. Nye vægte, skiver, racks, bænke m.v. Vi er fuld igang med en renovering af saunaerne. Herrernes er færdig, arbejdet på damernes påbegynder vi i løbet af et par måneder. Der er nye skabe på vej til omklædningsrummene om få måneder. Der er masser af andre små og store ting i støbeskeen, men sidst men ikke mindst barsler vi med en større udvidelse af vorers åbningstider. Mere herom på et senere tidspunkt.

Og så lige et velkommen til vores splinternye hjemmeside. Vi håber meget I kan lide den :-) I kan vurdere den via afstemningen i højre side.

Forfatter: