Om Impuls

Impuls Motionscenter er sandsynligvis Nordsjællands bedste og mest besøgte motionscenter. Du finder her 1800 velindrettede kvadratmeter, der indeholder alt indenfor indenfor aerobic, yoga, fitness og Body Bike. Derudover har vi en lang række specialtilbud – eks. slankehold, efterfødselstræning og fysioterapi. Vi har også en bred vifte af tilbud til børn & unge.

Vi er et professionelt og seriøst arbejdende motionscenter, der gør et stort stykke arbejde for at tilfredsstille vores kunders træningsmæssige behov. Dette gør vi bl.a. ved kun at have veluddannet instruktørpersonale, samt ved at opretholde en god personlig atmosfære i centeret. En god atmosfære er afgørende for, at vores kunder trives og er tilfredse, og dermed opnår deres mål med træningen.

Impuls Motionscenter er ikke en del af et kædesamarbejde. Dette afspejler sig bl.a. i at kommunikationsvejene er meget korte. Vi kan dermed hurtigt og let justere de ting i centeret, som kræver lidt tilretning. Det betyder også, at medlemmerne har meget let ved, at komme igennem med deres ønsker, og få besvaret spørgsmål.

Vi har eksisteret med succes siden 1. januar 1997, og har bestemt tænkt os at blive mange år endnu. En af forudsætningerne for det er, at vi har tilfredse og trofaste kunder. Netop derfor gør vi en ekstraordinær indsats for, at gøre Impuls til det allerbedste sted at træne!

Rigtig god fornøjelse i Impuls.