Sponsorater

Impuls støtter den lokale sport!

Det er helt essentielt for lokalsamfundet med velfungerende idrætsforeninger. Foreningerne kan ikke fungere uden støtte fra det lokale erhvervsliv.

Vi føler, som lokal virksomhed, at det er vores pligt, at gøre en aktiv indsats for, at gøre forholdene for de lokale idrætsforeninger bedre. Dette gør vi bl.a. ved at yde sponsorater af forskellig karakter.  

Derudover støtter vi meget gerne unge fremadstræbende idrætsudøvere, som har brug for en hjælpende hånd i deres kamp for at opnå sportslig succes.

 

Foreninger:

Lyngby Boldklub, www.lyngby-boldklub.dk

Holte Håndbold, www.holte-handbold.dk

Formand for Holte Håndbold, Klaus Lorenzen fortæller:
Holte IF Håndbold har igennem en årrrække haft Impuls som sponsor. Samarbejdet med Impuls, Carina og Steffen Gøtz, har hele vejen igennem været en fornøjelse, og et stort aktiv for vores klub. Sponsoraftalen med Impuls har givet Holte Håndbold mulighed for dels, at få vore skadede spillere hjulpet til genoptræning, dels at få mange af vore frivillige ledere og trænere til, at kunne træne i Impuls gennem fornuftige ordninger. Vi håber det gode samarbejde kan vare ved i mange år fremover.

Holte Badmintonklub, www.holtebadminton.dk

 

Individuelle sponsorater:

Basketballspiller, Rasmus Glarbjerg

Rasmus´ personlige træner og rådgiver, Jørgen de Linde Lind, fortæller følgende:
Rasmus er Danmarks største basketballtalent. Selvfølgelig hjælper Rasmus størrelse på hans evner på banen, men i virkeligheden er det Rasmus' evne til at læse spillet og skyde bolden i fra stort set hvilken som helt afstand til kurven, som gør ham til noget helt særligt. Rasmus' talent har gjort ham til næsthøjest rangerede spiller i Europa på sin årgang og en spændende spiller for topklubber i Europa og USA. Rasmus er 17 år gammel og er vokset til 212 cm og er derfor naturligt meget slank. Basketball er en hård kontaktsport og eksplosivitet og grundstyrke er derfor altafgørende elementer. I denne del af sin træning har Rasmus stor glæde af sit lokale fitness center, Impuls, hvor han gennem de sidste par år er blevet en fast bruger. Rasmus kan tage sin cykel til træning, og det betyder at Rasmus kan benytte centeret både før og efter skole. Rasmus styrketræner 3-4 gange om ugen hvor han arbejder efter programmer som passer til hans sæson, fastlagt af hans egen fysiske træner. Her har Rasmus især fokus på styrke i benene og midtsektionen. Rasmus træner efter et traditionelt styrketræningsprogram, dog med væsentlige elementer af cross fit og et vægtforøgende fokus. Rasmus kan især godt lide at træne med frie vægte. Resultaterne af den megen træning hos Impuls er at Rasmus er blevet langt stærkere, og kan sagtens holde de stærkere spillere i den danske basketball liga. Rasmus har allerede nu forbedret sin eksplosivitet, og er blevet en del tungere og har nu rundet de 100 kg.

Orienteringsløber, Rasmus Thrane Hansen

Rasmus fortæller om sig selv:
Jeg dyrker orienteringsløb på eliteplan i Søllerød OK. Jeg har været på landsholdet siden 2007, først som junior, og fra 2011 som senior. Jeg har opnået mange gode resultater i min junior tid. Blandt andet har jeg vundet junior vm på distancen sprint i 2010. Derudover har jeg også vundet 2 bronzemedaljer i stafet. Nu satser jeg på, at etablere mig i seniorklassen,og forhåbentlig blive en af de bedste. Målet er at vinde et vm guld, hvilket jeg tror er muligt, men der går måske et par år inden jeg kan gøre mig helt gældende i seniorklassen. Udover løb bruger jeg tiden på at studere matematik-økonomi. Dette gør jeg på nedsat tid, for at få mere tid til træning og restitution. Jeg er rigtig glad for, at have fået mulighed for, at komme i Impuls. D

Hvis du ønsker at ansøge om et sponsorat, eller har spørgsmål i denne retning, så kontakt Steffen Gøtz på steffen@impulsmotion.dk