Aerobic

Under hovedoverskriften Aerobic gemmer der sig et væld af hold på alle niveauer. Med dygtige og veluddannede instruktører motiveres du mere end du selv ville kunne ,og den gode stemning på holdet får dig til at yde dit bedste. De fleste timer udføres til glad rytmisk musik, som motiverer yderligere. Der kan både lægges vægt på kondition og styrke, men også afspænding og stræk, alt efter hvad du vælger.

Der findes traditionelle hold som Low Impact aerobic og Step på begynder, 1 eller 2 niveau. Desuden har vi de meget populære Bodytoning-timer, hvor hele kroppen trænes ved vægte, elastikker mm. MBL står for mave, balle, lår og er en time, der specielt rammer de ”ømme” punkter, de fleste kvinder kan genkende. På Mave/ryg hold + Ryg-træning undervises der af en dygtig fysioterapeut og der er både plads til dig med rygproblemer og dig, der gerne vil forebygge.

I Impuls har vi ikke koncept timer, det vil sige, at det aldrig er det samme, der sker. Instruktørens personlige udtryk skinner igennem og der er variation på holdene.

Har du skader eller er du bare i tvivl om, hvilke hold der passer til dit niveau og dine behov, så ring til os eller spørg i receptionen.