Børn & Unge

Børn står højt på prioriteringslisten i Impuls. Træning for børn og unge er af afgørende betydning for deres fysiske form og formåen i fremtiden.

Vi forsøger hele tiden, at have tidssvarende tilbud til børn og unge. I aldersgruppen 9 - 14 år er der således gode træningsmuligheder, både når det gælder styrketræning og holdtræning.

Holdtræning - 9 - 14 år  - eftrmiddagshold mandag til fredag.
Styrketræning - 9-14 år - træn efter dit eget træningsprogram.
 

Holdtræning - hold alle hverdage

Vi har sammensat et holdprogram kun for bøn i alderen 9-14 år, som indeholder både aerobic, Body Bike, Zumba og yoga.

Træningen foregår selvfølgelig uden forældre, men hver tirsdag kl. 16.30 på Yoga Duo, kan mor eller far deltage på lige fod med børnene, hvilket vi håber der bakkes op omkring.

Tilmelding foregår fra gang til gang via online bookingen, præcis som alle andre hold i Impuls.

Se tiderne for disse hold i holdprogrammet. Holdene er markeret med sin egen farve.

Styrketræning - 9-14 år - lær at stå for din egen træning

Mandag - fredag kl. 14.00 - 17.00
Børn/Unge har en unik evne i deres nervesystem til at lære god koordination. Al bevægelighed indlæres og grundlægges i børneårene til at kunne cykle, løbe, gribe en bold fornuftigt osv. Derfor er disse en gylden periode for børnene, til at lære hvordan man træner korrekt. På denne måde indlæres gode vaner og sund adfærd, inden man må træne på egen hånd som 15-årig.

Myterne om styrketrænings skadelige virkning på børn er mange og seje. ”Det hæmmer børns vækst”. ”Det skader knoglerne”. ”Det er usundt”. Sandheden er, at der intet belæg er for påstanden om at træning med maskiner og vægte øger risikoen for skader og mindsker væksten. Det er dog meget vigtigt, at træningen er tilpasset den enkeltes niveau og at teknikken indarbejdes fra starten.

Der holdes løbende opsyn af en instruktør. Individuelle programlægninger aftales løbende.

Der kan desuden trænes i hele centerets åbningstid, forudsat at træningen foregår i følgeskab en person over 18 år. I følgeskab betyder her sammen med. Medlemmet over 18 skal altså ikke træne i et rum, og den 9-14 årige i et andet.

Pris for både styrketræning og holdtræning:
PBS - 199 kr. / måned -

Dans for børn og unge - for de 4 - 14 årige

Love2Dance er klar til at lære børn & unge i Impuls de nyeste dansetrin.

Se mere via http://www.love2dance.dk hvornår der er dansehold i Impuls.