Slankehold

NYT HOLD STARTER DEN 25. januar 2014.

Vægttab, 13 ugers godt selskab, øget selvtillid, sundhed, velvære og træningsglæde er blot nogen af nøgleordene på vores slankehold i Impuls Motion.

Den 25.1. starter vi igen op med vores populære slankehold. Et 13 ugers forløb, hvor vi dækker dig ind med alt fra foredrag om kost, holdtræning på lukkede hold, personligt trænings- og kostprogram, samtaler, fedtprocentsmålinger, motivation, gode råd og vejledning.

3 ugentlige lukkede hold, hvor vi tager fat på både styrke og kondition, i form af body-bike og vægt- og stations træning. Vi vil så gerne at du skal føle dig velkommen, derfor er alle lukkede holdtimer 5 kvarter. Så har vi både tid til at sige pænt goddag og farvel, og samtidig få mindst en hel og meget effektiv træningstime.

Ud over 3 gange ugentlig træning på hold, opfordrer vi til, at du styrketræner 1 – 2 gange ugentligt i vores maskiner. Vi sørger for at du allerede fra 1. uge på slankeholdet får lagt et personligt program. Din krop vænner sig lynhurtigt til træningsprogrammet og skal konstant udfordres. Derfor regulerer og ændrer vi i dit program til maskinerne efter 4. og 8. træningsuge.

Du har endvidere fri træning i hele centeret til samtlige faciliteter i alle 13 uger.

Sidst men ikke mindst. Selv den hårdeste træning kan ikke hamle op med god mad, pizza, slik og chokolade. Faktisk udgør kosten 70 % af vægttabet, hvorfor Durita Nørgaard starter hele forløbet op med 2 timers kostforedrag med små fif, gode råd og viden, som sikrer dig størst mulige vægttab på 13 uger. Vi kommer også omkring "dårlige undskyldninger" og motivation.

Foredraget hjælper dig til at få styr på maden, hvad den består af og hvordan den kan skrues sammen, så din forbrænding løftes mest muligt. Hør hvordan man spiser sig til en lavere fedtprocent og hvordan maden kan give mest mulig energi og overskud. Endvidere får du gode råd til at styre den søde tand, og får klar besked om de mange myter på ernæringsområdet.

Foredraget efterfølges af individuel kostvejledning, vejninger og målinger.

Vi starter op lørdag den 25.1. med foredrag om, hvordan du spiser dig slank. Varighed ca. 2 timer. Vi byder på lækker frokost, drikke og sunde snacks undervejs. 

Efter foredraget er der omklædning og derefter direkte  til første træningstime,  så er du allerede i gang med dit 13 ugers forløb, der kan ændre dit liv.

Vi forventer at være færdige ca. kl. 15.30

Opstart: 25. januar kl. 12.00 – sidste træningsdato er 26/4.

Pris: 6.495,-

Du kan vælge at betale hele beløbet på engang eller delbetaling over 3 gang. Hhv. 2.495,- og 2 x 2.000,- . Max 20 deltagere.

 

Forløb 13 uger 

25.1. 2014 kl. 12-15.30: Intro, kostvejledning v/Durita Nørgaard incl. frokost og træning. (Træning v/ Durita Nørgaard)

Uge 5: Indvejning, fedtprocentsmåling, blodtryksmåling, individuel kostvejledning og samtaler med  Durita Nørgaard, tidsbestilling v/Durita Nørgaard.

Uge 5: Personlig programlægning i maskiner med personlig træner Linnea Moos eller personlig træner Durita Nørgaard . Tidsbestilling i receptionen eller på telefon 4541 3809.

Uge 9 og 13: Regulering/ændring af personligt program i maskiner v/ personlig træner Linnea Moos eller personlig træner Durita Nørgaard. Tidsbestilling i receptionen eller telefon 4541 3809.

Uge 9 og 13: Vejning, fedtprocentsmåling, blodtryksmåling,  regulering af kostprogram og samtaler med Durita Nørgaard. Tidsbestilling v/Durita Nørgaard.

 

Husk, når du melder dig til slankeholdet, at få bestilt tid til programlægning i maskinerne!!!

Lukkede hold:

Onsdage kl. 20.00 – 21.15:  Styrketræning v/ Instruktør Durita Nørgaard

Torsdage kl. 20.15 – 21.30: Body-Bike v/ TBA. Husk at du som deltager på slankeholdet har gratis lån af pulsbælte og cykelsko i hele perioden.

Lørdage kl. 12.30 – 13.45:  Stationstræning v/ Instruktør Durita Nørgaard

Lørdagene d. 8.2. og 15.3. er der efter træning, samtaler/sparring i plenum á ca. 40 minutter. Det er helt frivilligt om man vil deltage . Husk tørt tøj til efter timen.

Sidste træningsdag er lørdag den 26.4.2014

Vi glæder os til at se dig.